Gastronomia

Tematy, które nie pasują do powyższych kategorii

Powrót do Inne

Postprzez kornelkornel » 2 mar 2022, o 15:43

kornelkornel
2 bieg
2 bieg
 
Posty: 29
Dołączył(a): 25 sty 2022, o 10:57
Model: v50
Rok produkcji: 0
Lokalizacja: Bydgoszcz

Postprzez kornelkornel » 11 mar 2022, o 13:39

kornelkornel
2 bieg
2 bieg
 
Posty: 29
Dołączył(a): 25 sty 2022, o 10:57
Model: v50
Rok produkcji: 0
Lokalizacja: Bydgoszcz

Postprzez Trompka » 15 mar 2022, o 17:43

Kwestią kluczową może być to, by zastanowić nad tym, co faktycznie mogłoby sprawdzić się najlepiej w kontekście Waszego biznesu. Ja sporo cennych informacji na ten temat znalazłem na stronie https://e-opakowania.info/50-folie-termokurczliwe i dowiedziałem się więcej na temat wykorzystania takich folii w przemyśle. Co Wy o tym sądzicie?
Trompka
4 bieg
4 bieg
 
Posty: 267
Dołączył(a): 12 wrz 2020, o 11:00
Model: v
Rok produkcji: 0
Lokalizacja: Kraków

Postprzez Niuska » 19 kwi 2022, o 22:11

;)
Ostatnio edytowano 19 maja 2022, o 22:51 przez Niuska, łącznie edytowano 1 raz
Niuska
5 bieg
5 bieg
 
Posty: 640
Dołączył(a): 28 gru 2020, o 18:35
Model: X60
Rok produkcji: 0
Lokalizacja: bytom

Postprzez Andzia69 » 25 kwi 2022, o 12:06

Potrzebowałam ostatnio wydzielić strefy dla gości w ogródu restauracji. Ten płotek gastronomiczny świetnie się do tego nadał. Warto sprawdzić!
Andzia69
2 bieg
2 bieg
 
Posty: 38
Dołączył(a): 12 kwi 2022, o 09:56
Model: Suzu
Rok produkcji: 0
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Skoczki » 28 kwi 2022, o 13:30

Wiesz, moim zdaniem na sprzęcie kulinarnym do własnej restauracji nie ma co oszczędzać. Dzięki temu, będziesz mogła stworzyć pyszne dania dla swoich klientów. Niedawno zainwestowałem w profesjonalną zmywarkę do kuchni w firmowej restauracji od Winterhalter i jestem nią zachwycony. Widać, że jest to sprzęt najwyższej jakości, nieporównywalny do dostępnych na rynku tańszych modeli.
Skoczki
5 bieg
5 bieg
 
Posty: 852
Dołączył(a): 23 gru 2020, o 12:29
Model: X50
Rok produkcji: 0
Lokalizacja: Bytom

Postprzez bartoo30 » 16 maja 2022, o 19:14

No to jeżeli mamy w tym wątkui osoby, które prowadza własne biznesy gastronomiczne to powinniście sprawdzić na stronie https://euro-eko-polska.pl/na-czym-pole ... ego-oleju/ co się powinno robić ze zużytym olejem roślinnym. Na czym polega utylizacja, jakie firmy się tym zajmują i tak dalej. Moim zdaniem to bardzo przydatna wiedza.
bartoo30
5 bieg
5 bieg
 
Posty: 1375
Dołączył(a): 24 sie 2019, o 10:37
Model: SV
Rok produkcji: 0
Lokalizacja: Kraków

Postprzez Ścigacz » 29 maja 2022, o 18:42

Każdy kto prowadzi biznes gastronomiczny powinien zapoznać się z tą stroną salmonhygiene.pl Masz tutaj nie tylko możliwość zamówienia odpowiednich artykułów i urządzeń dla zachowania czystości w przemyśle spożywczym jak i bazę wiedzy na ten temat. Dzięki nim będziesz mieć sterylną czystość w miejscu pracy jak i bieżącą znajomość przepisów z tego zakresu.
Ścigacz
5 bieg
5 bieg
 
Posty: 868
Dołączył(a): 14 gru 2018, o 15:35
Model: V40
Rok produkcji: 0
Lokalizacja: Katowice

Postprzez nadine » 7 cze 2022, o 06:56

Ostatnio w mojej restauracji staramy się być bardziej eko i chciałabym zamówić opakowania ekologiczne , do których będziemy mogli pakować jedzenie na wynos. Nie chcę przyczyniać się do zaśmiecania środowiska. Co o tym myślicie?
nadine
5 bieg
5 bieg
 
Posty: 1562
Dołączył(a): 15 sty 2020, o 18:35
Model: V50
Rok produkcji: 0
Lokalizacja: Sosnowiec

Postprzez Skoczki » 23 cze 2022, o 13:23

;) ;) ;)
Skoczki
5 bieg
5 bieg
 
Posty: 852
Dołączył(a): 23 gru 2020, o 12:29
Model: X50
Rok produkcji: 0
Lokalizacja: Bytom

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości