Własny biznes

Podstawowe informacje, instrukcje obsługi, modele, silniki, wersje

Powrót do INFO

Postprzez PiotrSosnowski » 29 paź 2023, o 19:20

Due diligence prawne jest ważnym elementem procesu podejmowania decyzji biznesowych, ponieważ pozwala na zrozumienie i minimalizację ryzyka prawnych, a także pomaga w negocjacjach i ustalaniu warunków transakcji. Dla firm i inwestorów jest to kluczowy etap w podejmowaniu decyzji o inwestycjach i transakcjach, aby uniknąć nieprzyjemnych niespodzianek i zapewnić zgodność z prawem.
PiotrSosnowski
3 bieg
3 bieg

Model: rr2
Rok produkcji: 0

Postprzez lancia » 29 paź 2023, o 19:46

Dla tych, którzy cenią sobie estetykę i funkcjonalność, znalazłem realizację bramy przemysłowej z drzwiami aluminiowymi w Gdańsku na stronie https://www.bramtech.com.pl/realizacja/ ... ymi-gdansk Wygląda na nowoczesną i praktyczną. Czy ktoś z Was ma podobne rozwiązanie? Jakie są Wasze wrażenia?
lancia
2 bieg
2 bieg

Model: V50
Silnik: 1.8
Rok produkcji: 2002

Postprzez szpak » 30 paź 2023, o 07:44

Koniecznie zainteresuj się opcją, jaką jest faktoring. Grunt to podjąć współpracę ze sprawdzoną i doświadczoną firmą. W mojej opinii, współpraca z AFORTI Factor to najlepsze co można zrobić.
szpak
4 bieg
4 bieg

Model: Opel

Postprzez albiol » 15 lis 2023, o 16:57

Niezbędne działania pozwalające na wdrożenie sklepu internetowego oferuje rewelacyjna firma https://vorma.pl Zajmują się się wpieraniem wdrożenia sklepów internetowych oraz platformą B2B. Wszystkie podejmowane przez nich działania są dopasowane do potrzeb danego biznesu a co za tym idzie bardzo skuteczne. Są profesjonalistami którzy przygotują dla Ciebie analizę bieżącej sytuacji projektu wdrożenia sklepu internetowego, analizę konkurencji, zbudują zespół projektowy i wiele więcej. Koniecznie do nich zajrzyj.
albiol
5 bieg
5 bieg

Model: v50

Postprzez vicek77 » 20 lis 2023, o 11:39

Księgowy jest dobrym zawodem zarówno pod względem możliwości, jak i sytuacji rynkowej. Księgowość polega na rejestracji w ujęciu pieniężnym, a niekiedy w ujęciu ilościowym zdarzeń gospodarczych.
vicek77
na luzie
na luzie

Model: volv
Silnik: 2.0
Rok produkcji: 2014

Postprzez Ścigacz » 21 lis 2023, o 00:44

Własny biznes to ciężki kawałek chleba i trzeba stale się doszkalać oraz studiować zmieniające się przepisy czy nowe technologie. Dużo przydatnych informacji masz na witrynie http://kreatywnisamozatrudnieni.pl/ i dowiesz się jakie zmiany zaszły w prawie czy przepisach podatkowych. Możesz też sprawdzić jakie nowe technologie mogą być warte twojej uwagi i wiele innych rzeczy które ułatwią prowadzenie firmy.
Ścigacz
5 bieg
5 bieg

Model: V40

Postprzez Borel » 21 lis 2023, o 21:35

Cześć forumowicze! Dzisiaj chciałbym poruszyć temat tego, co powinna zawierać karta produktu w sklepie internetowym waszym zdaniem. Warto zastanowić się, jakie informacje są kluczowe, aby zachęcić klienta do zakupu. Jakie doświadczenia macie z zakupów online pod kątem czytelności kart produktów? Podzielcie się tutaj swoimi spostrzeżeniami na ten temat!
Borel
4 bieg
4 bieg

Model: v40
Silnik: 2.0
Rok produkcji: 2004

Postprzez aleks01 » 23 lis 2023, o 11:25

A mnie interesuje zakup lokalu usługowego warszawa , ponieważ też otwieram swój biznes i wszystko muszę zacząć od wyboru odpowiedniego teraz miejsca. Zastanawiam się nad tym - gdzie teraz najlepiej byłoby się zgłosić? Może macie jakieś propozycje? Nie wiem czy dobrze słyszałam, ale ponoć firma LOCO COMMERCIAL specjalizuje się w nieruchomościach komercyjnych.
aleks01
5 bieg
5 bieg

Model: v50

Postprzez radekk » 23 lis 2023, o 11:43

szpak napisał(a):Koniecznie zainteresuj się opcją, jaką jest faktoring. Grunt to podjąć współpracę ze sprawdzoną i doświadczoną firmą. W mojej opinii, współpraca z AFORTI Factor to najlepsze co można zrobić.

Faktoring niepełny jest korzystny dla firm, szczególnie prowadzony przez nich, moim zdaniem powierzenie im takich spraw pozwoli nam zyskać płynność finansową, dobrze wiemy jak to jest istotne :)
radekk
1 bieg
1 bieg

Model: bmw
Silnik: disel
Rok produkcji: 1996

Postprzez kontra » 23 lis 2023, o 16:39

Rozmawiając ze znajomymi prowadzącymi działalność gospodarczą, dowiaduję się, że niestety ostatnio cienko przędą i muszą postawić na oszczędności. Jestem zdania, że powinno się ich szukać wszędzie, gdzie jest tylko taka możliwość. Na przykład jeśli chodzi o przeniesienie numeru do tańszego operatora komórkowego, wybranie najtańszego abonamentu telefonicznego na rynku, na przykład tutaj https://otvarta.pl/. Co sądzicie o takiej ofercie?
kontra
2 bieg
2 bieg

Model: V50
Silnik: benzyna
Rok produkcji: 2006

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do INFO